In de kijker

Ook op Pulhof kan u vanaf 2016-2017 STEM volgen.
stem logo

 

inschrijvingen

Wij zijn al gestart met de voorbereidingen voor het schooljaar 2016-2017. Hoog tijd om u te informeren over de inschrijvingen.
Waar kan u wanneer terecht? Wat hebt u nodig?

LEES HET HIER

Waar het om gaat

Respect, openheid, engagement en professionalisme. Dat is onze school in vier kernwoorden.

Ons doel? Leerlingen laten groeien door een moderne, pedagogische aanpak met oog voor traditionele waarden .

ONTDEK HIER ONS OPVOEDINGSPROJECT

Het Pulhof leeft

Knipsel

Uitstap Westhoek

Na een hele week ondergedompeld te zijn in de gebeurtenissen van de Eerste Wereldoorlog, trokken de 1e jaars richting Westhoek voor een beklijvende excursie.

foto groep

De strafste school

Proficiat aan al onze leerlingen!! Jullie waren fantastisch.

2016-04-18 standbeeld Julie in de bloemen

Julie Billiart

Op vrijdag 15 april werd de heilige Julie Billiart, stichteres van onze school, zowel in de kleuterschool als in de lagere school en in het secundair, extra in de kijker gezet. Op 8 april van dit jaar was het immers 200 jaar geleden dat zij stierf.

IMG_3070

Inleefdag DDR

Onze vijfdejaars bereidden de Berlijnreis voor met een communistisch experiment: een schooldag achter het Ijzeren Gordijn. Deze dag werd in elkaar gestoken door leerlingen en leerkrachten van seminarie ‘Oost/West’.

IMG_20160309_120748

Week van de gezonde voeding

De leerlingen uit het 5e jaar seminarie ‘gezonde voeding’ organiseren van 7 tot en met 13 maart een gezonde week met heel wat verrassingen op het menu voor de leerlingen van de eerste graad.

Uitslagen tombola Pulhof Swingt!

Hieronder vindt u de winnende nummers van onze jaarlijkse tombola. De prijzen kunnen vanaf donderdag 26 mei 2016 op het secretariaat secundair onderwijs afgehaald worden.

 

Klik hier!

 

 

Een moderne school

 

Het Pulhof leeft! Ook op Facebook. We hebben een toffe pagina met speelse berichten en leuke foto’s. Volg ons zeker om niets meer te missen van wat er op en rond onze school gebeurt.

Het pulhof op Facebook

 

Het Pulhof kiest ervoor de inschrijvingen te vergemakkelijken door u, als ouder, online te laten intekenen. Zo kan u zelf het meest passende tijdstip selecteren om een van onze leerkrachten te spreken.

Inschrijven oudercontact

 

De elektronische leeromgeving biedt leerkrachten tal van mogelijkheden om het leerproces van hun leerlingen te ondersteunen en te versterken. Het is meteen ook een ideale tool om alle leerlingen op een vlotte manier te laten samenwerken binnen een veilige omgeving.

Login op smartschool