Voor het kopen en huren van boeken werkt onze school samen met Iddink. Zij zorgen ervoor dat je op eenvoudige wijze de juiste schoolboeken voor komend schooljaar kan bestellen. Ook ander schoolmateriaal zoals een atlas of een rekentoestel kan je bij hen bestellen. Alles wordt persoonlijk thuis afgeleverd. Bestellen kan via een persoonlijk account. Hieronder vind je meer info!

Bestellen

Hoe?

Ga naar www.iddink.be en klik op de optie ‘Bestellen’. Je kunt daar een persoonlijk account aanmaken. Tijdens het bestellen wordt naar je schoolcode Q5Q5YTMG  gevraagd.

Wanneer?

De datum voor schooljaar 2020-2021 volgt later.
Als je achteraf bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengen wij gedeeltelijk in rekening.

Akkoord?

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd.

schoolboeken

Levering

Wanneer?

Als je voor woensdag 3 juli 2020 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van 23 juli t/m 28 augustus 2020. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van de levering.

Op vakantie?

Geen probleem. Uiteindelijk laat de bezorgdienst een bericht achter met de aanwijzingen waar jij je bestelling kunt ophalen.

Meer weten?

Op www.iddink.be kun je makkelijk een vraag stellen. Ook vind je daar meer uitleg over het inleveren en bestellen van jouw boeken.