Voor het kopen en huren van boeken werkt onze school samen met Iddink. Zij zorgen ervoor dat je op eenvoudige wijze de juiste schoolboeken voor komend schooljaar kan bestellen. Ook ander schoolmateriaal zoals een atlas of een rekentoestel kan je bij hen bestellen. Alles wordt persoonlijk thuis afgeleverd. Bestellen kan via een persoonlijk account. Hieronder vind je meer info!

Bestellen

Hoe?

Ga naar www.iddink.be/bestellen en klik op de optie ‘Bestellen’. Je kunt daar een persoonlijk account aanmaken. Tijdens het bestellen wordt naar je schoolcode RCMJBD5G gevraagd.

Wanneer?

Het is belangrijk dat je vóór vrijdag 3 juli 2020 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Bovendien maak je dan ook nog kans op een iPad of een klasuitstap naar Planckendael!
Als je achteraf bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengen wij gedeeltelijk in rekening.

Welke boeken?

Na het aanmelden onder je persoonlijk account kan je de boekenlijsten raadplegen.

De boekenlijsten kan je ook via deze link opvragen als pdf zonder aan te melden.

Akkoord?

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd.

schoolboeken

Levering

Wanneer?

Als je vóór vrijdag 3 juli 2020 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van zaterdag 18 juli t/m donderdag 27 augustus 2020. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.

Op vakantie?

Geen probleem. Uiteindelijk laat de bezorgdienst een bericht achter met de aanwijzingen waar jij je bestelling kunt ophalen.

Meer weten?

Op www.iddink.be kun je makkelijk een vraag stellen. Ook vind je daar meer uitleg over het inleveren en bestellen van jouw boeken.