OLV Pulhof oud-leerlingenavond (1)

Op vrijdag 15 november 2019 organiseert onze school de jaarlijkse oud-leerlingenavond, die sinds enkele jaren werd omgedoopt tot OUT- PULLOVERS.

 

Wij zien onze oud-leerlingen op die dag zeer graag terugkeren naar de school waar ze de meest fantastische jaren uit hun jeugd hebben kunnen beleven. Hoe vergaat het onze oud-leerlingen in hun persoonlijk leven na het Pulhof? Waar liggen hun interesses? Hebben ze hun dromen kunnen verwezenlijken? Allemaal vragen die dan zeker aan bod komen!

 

Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook professioneel zijn we bijzonder geïnteresseerd. Door te informeren naar studieresultaten, hopen we onze laatstejaars nog beter te kunnen oriënteren naar een succesvolle toekomst.

 

We verwelkomen jullie graag vanaf 20 u. in het praatcafé in de refter van de nieuwbouw. Er zal op de achtergrond sfeervolle muziek gedraaid worden. Om 20.30 u. en 21.30 u. zijn er rondleidingen voorzien door de school en kunnen jullie terugdenken aan de tijd van toen. Er worden ook foto’s genomen!

 

Dit jaar zullen de leerlingen die in 1979, 1989, 1999 en 2009 afgestudeerd zijn in de kijker geplaatst worden. Het hele schoolteam hoopt alvast jullie op die avond te mogen begroeten!